Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 11 t/m zondag 13 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-11
 titelFranciscaans Jongerentreffen
beschrijving

Franciscaans Jongerentreffen voor jongeren van 18-30 jaar bij de zusters en de broeders in Megen.

Voor de 14e keer organiseren we het Franciscaans Jongerentreffen, deze keer met als thema: “Ik geloof het wel.” Ontmoeting, workshops, theater en vieringen met andere zoekende-gelovige jongeren.

Data: vrijdagavond 11 t/m zondagmiddag 13 oktober 2013

Kosten: € 50

Ik geloof het wel
Dit thema van het 14e Franciscaans Jongerentreffen kun je op twee manieren lezen. Je kunt de negatieve kant pakken: nou, ik geloof het wel hoor. Voor je gevoel sluit je hiermee een aantal wegen af: je gaat bij de pakken neerzitten en je komt niet meer in beweging. Misschien loop je wel vast in je studie of werk of in je relatie met anderen of God. Misschien weet je gewoon niet meer waar je in kunt of wilt geloven. Redenen genoeg om het koppie te laten hangen.

Gelukkig biedt ik geloof het wel ook een andere kant en daar willen we zeker voor gaan dit weekend: ‘ja!’ durven zeggen tegen het leven! Misschien wel tegen die nieuwe uitdaging. Je inzetten voor een betere wereld omdat je gelooft dat het kan, omdat je gelooft in God… Graag laten we je kennismaken met jongeren die net als jij met deze vragen worstelen. Maar ook met mensen die laten zien wat er kan gebeuren als je voluit ergens in gelooft. Er is ruimte voor twijfels, welke dat ook mogen zijn, én we dagen je uit om ervoor te gaan en te staan voor wat je gelooft!

info

fjwmegen@hetnet.nl
assisiaandemaas.wordpress.com

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatie
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl