Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 16 december 2012    Evangelie van 2012-12-16
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd17:00 uur
 titelKerstfeest Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Kom naar het gezelligste kerstfeest van 2012! Het JongerenPlatForm nodigt alle jongeren van Noord Holland en Zuidelijk Flevoland tussen de 16 en 30 jaar uit voor een kerstdiner op 16 december in Heiloo. Nu hoor ik je denken: ‘Waarom het gezelligste?’ Dat is makkelijk uit te leggen, want dan ken je waarschijnlijk de andere jongeren en de prachtige locatie nog niet!

Locatie
De locatie van het kerstdiner (het julianaklooster) ligt naast de natuurlijke omgeving van het heiligdom van Heiloo. Het is zeker de moeite waard om wat eerder te komen en dit heiligdom te bezoeken. Zo kan je er bijvoorbeeld een mooie wandeling maken of water putten uit het bijzondere ‘putje’.

Het kerstdiner
Om 17.00 uur ben je welkom in het mooi gerenoveerde julianaklooster waar je jas zal worden aangenomen en waar je vriendelijk ontvangen zal worden door het JongerenPlatForm. Daarna mag je je helemaal overgeven aan de goede zorgen van een professionele kok die voor ons een 3 gangen diner zal bereiden.

Waarom eigenlijk?
Ja, we maken er iets bijzonders van. We hebben immers ook iets te vieren, de geboorte van Jezus. Niet bepaald alledaags, dus reken maar alvast op een mooie avond!

Informatie:
Wanneer: Zondag 16 december 2012
Voor wie: Jongeren tussen de 16 en 30 jaar uit Noord- Holland en Zuidelijk Flevoland
Adres: Hoogeweg 65, Heiloo
Wat: 3 gangen kerstdiner met borrel
Kosten: € 15 (all inclusive)
Aanmelden: Verplicht, en mogelijk t/m 9 december 2012. Aanmelden kan in de rechterkolom van www.jongbisdomhaarlem.nl of door een e-mail te sturen naar: info@jongbisdomhaarlem.nl
Door wie: Het JongerenPlatForm

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongbisdomhaarlem.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieJulianaklooster, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl