Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 15 november 2012    Evangelie van 2012-11-15
begintijd19:00 uur
eindtijd23:05 uur
 titelNext Alpha - Relaties en Grenzen
beschrijving

Deze vier avonden zal Lucie Veselka de inleiding komen geven. Zij is klinisch psycholoog en psychotherapeut, en is in het bijzonder gericht op de katholieke jongeren. Door het geloof mee te nemen is het mogelijk om de mens in zijn gehele persoon te zien.

God heeft ons een groot geschenk gegeven, namelijk onszelf. Hij vraagt ons om zorg te dragen voor onze eigen geest, lichaam, familie en taken die we hebben. Om dit op een gezonde en gebalanceerde manier te kunnen doen hebben we grenzen nodig.

De komende avonden zal Lucie ons helpen te ontdekken waarom onze grenzen zo belangrijk zijn. Voor veel mensen kan het een strijd zijn om grenzen aan te geven, het lijkt soms egoïstisch en niet liefdevol. Of je kunt je schuldig voelen als je nee zegt.. Het kan pijn doen om grenzen te stellen, maar ook zeker als iemand een grens stelt bij jou, en soms kan het best wel moeilijk zijn om die grenzen ten volste te respecteren.

Laat het even weten of je komt zodat we een beetje een inschatting kunnen doorgeven aan de koks!

Programma
19.00 uur - H.Mis
19.50 uur - Diner
21.00 uur - Input
22.00 uur - Gebedstijd

info

nextalpha@ksutrecht.nl
www.ksutrecht.nl

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatiePastorie Gerardus Majella kerk, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl