Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 januari 2013    Evangelie van 2013-01-04
begintijd17:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelWeekend - What are you looking for?!
beschrijving

Eén weekend, gemengde groep (mannen en vrouwen), studenten en young professionals...

En dan één doel hebben, want...: midden in het centrum van Weert op 10 minuten loopafstand van het station ligt een prachtige Abdij waar de zusters Birgitinessen wonen... Máár... van 4 tot en met 6 januari nemen we de Abdij even over!

Met een aantal mensen hebben we ons bij elkaar gepakt om samen een gezellig, interactief, vormend en verdiepend weekend te organiseren met leuke activiteiten en interessante sprekers. Centraal staat onze zoektocht naar God, gebaseerd op de weg die de Driekoningen aflegden. ‘Wie is God?’ ‘Wat houdt onze christelijke identiteit in?’ Maar ook vragen als ‘Wat is geluk eigenlijk?’ en ‘Hoe kunnen wij in deze tijd op weg naar God?’ zullen aan bod komen.

Door middel van interessante inleidingen, (groeps)gesprekken, maar zeker ook door interactieve momenten willen we er niet alleen een gezellig weekend van maken, maar ook goed beslagen ten ijs, pardon... het nieuwe jaar ingaan! En ja - als je ze hebt - neem je schaatsen mee!

Kosten all-inclusief: Studenten: € 40 Werkenden: 60,- (twee keer ontbijt en middageten, drie avondmaaltijden, een buitenactiviteit en een luxe twee- of drie persoons slaapkamer met en-suite badkamer en zelfs versnaperingen en drankjes in de Abdij zijn inbegrepen)

info

(06) 470 833 59
juliette_moonen@hotmail.com

locatieAbdij Maria Hart, Maasstraat 17
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl