Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 18 november 2012    Evangelie van 2012-11-18
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelWinterfair Zusters karmelietessen Vogelenzang
beschrijving

Ieder jaar houden de Zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus een wintermarkt om de goede doelen die de Zusters wereldwijd steunen een financiële ondersteuning te geven.

De Zusters hebben wereldwijd verschillende bejaardentehuizen, kindertehuizen en een kinderziekenhuis. Veel van deze projecten zijn gesitueerd in landen waar de zorg voor ouderen, kinderen en de zwakkeren uit de samenleving niet vanzelfsprekend is. De zusters doen veel goed werk, maar er is wel geld nodig om dit goede werk te kunnen continueren.

Ook dit jaar zal er op 18 november een winterfair gehouden worden. U treft er onder meer een gezellige kerstmarkt, antiek en curiosa, mooie religieuze artikelen een second hand shop, zelfgemaakte kerstkaarten en herfststukken ook  kunt u  er diverse heerlijke wintergerechten en glühwein kopen. De jongste  bezoekertjes kunnen met de jongste zusters gezellig knutselen.

Dus wilt u alvast op zoek naar  kerstcadeaus  of wilt u gewoon een gezellige middag uit? Kom dan op 18 november naar Casa Carmeli aan de Bekslaan 9 te Vogelenzang. De winterfair begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

info
locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl