Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 6 december 2012    Evangelie van 2012-12-06
(Sinterklaas)
begintijd19:30 uur
 titelKersttour - Christmas Present!
beschrijving

Na het overweldigende succes van de Celebrate Kersttour in 2011 – in samenwerking met Events for Christ - zal er ook dit jaar een Kersttour zijn! Van 6 tot en met 9 december zal Celebrate samen met de Amerikaanse topartiesten Russ Taff en Marshall Hall gaan touren door Nederland!

Russ Taff
Russ Taff vormde in zijn jeugd in Arkansas een eigen band onder de naam Sounds of Joy. Twee jaar nadat zijn band het voorprogramma had verzorgd voor een concert van The Imperials, werd hij gevraagd om hun leadzanger te worden. Taff zong van 1977 tot 1981 bij The Imperials. Hij bouwde vervolgens een carrière als solo-zanger op. In 2001 verving hij Mark Lowry als bariton bij de Gaither Vocal Band. Hij zong tot 2004 met deze groep. Hij werkt nog geregeld als solist mee aan de door Bill Gaither georganiseerde Homecoming-concerten. Als lid van The Imperials en de Gaither Vocal Band, maar ook als solo-artiest, werd Russ diverse malen onderscheiden met Grammys en Dove Awards (bron Wikipedia)

Marshall Hall
Marshall Hall is solo zanger/componist en heeft diverse songs geschreven voor o.a Point of Grace,David Phelps e.v.a. Marshall heeft een periode gezongen in de Gaither Vocal Band en is vanaf 2009 begonnen met een solocarrière als zanger. Tevens is Marshall worship pastor in Mountain Park Community Church in Phoenix, In Maart 2010 keerde Marshall tijdelijk terug bij de GVB om Michael English te vervangen i.v.m een operatie.

Celebrate - Choir & Orchestra
Celebrate is een uniek gezelschap in Nederland. Het koor bestaat uit 22 geselecteerde vocalisten die begeleid worden door een veelzijdig orkest van 26 musici. De muziek die deze gospelformatie ten gehore brengt, is zeer afwisselend. Veelal zingt het koor onder begeleiding van het orkest, maar ook instrumentale nummers en a capella stukken passeren de revue. Het repertoire is al even gevarieerd. Zowel jazz als klassieke stromingen en traditioneel werk zijn in hun repertoire te horen. Celebrate is in 1984 opgericht, maar bestaat in de huidige samenstelling sinds 2000. Met ruim 900 optredens, ca. 20 buitenlandse tournees en 3 CD’s heeft Celebrate een behoorlijke staat van dienst.

Celebrate heeft diverse tournees verzorgd met o.a  Ingemar Olsson, J.D Lawtum, Marcel en Lydia Zimmer en anderen. Celebrate bestaat 27 jaar en staat onder leiding van Aad Contze.

De kersttour
Van 6 tot en met 9 December toert dit bovengenoemde gezelschap door Nederland om de boodschap van Kerst in muzikaal formaat aan Nederland te brengen! Het programma zal zeer gevarieerd en sfeervol zijn en u in een goede stemming na afloop de zaal doen verlaten, tevens zullen wij samen met ons publiek een aantal traditionele Kerstliederen te zingen.

In Zwolle en Leeuwarden: Special Guests: MEN4CHRIST – een nieuw men choir!

  • 6 december: Den Helder, Bethelkerk
  • 7 december: Krimpen aan de Lek, Ontmoetingskerk
  • 8 december: Zwolle, De Fontein
  • 9 december: Leeuwarden, Salvatorkerk

Alle concerten beginnen om 19.30 uur en de toegangsprijs bedraagt:
Reservering: € 20,00 (ex. € 2,00 reserveringskosten)
Kaarten aan de zaal (indien voorradig) € 25,00

info

Events for Christ
(029) 723 71 71
www.eventsforchrist.nl

locatieBethelkerk, Prins Hendriklaan 14
plaatsDen Helder (Noord-Holland)
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl