Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 1 september 2013    Evangelie van 2013-09-01
 titelParochiebedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Op zondag 1 september 2013 gaat de parochie Heilige Maria te ’s-Hertogenbosch op bedevaart naar Kevelaer.

Het is goed en zinvol, dat we vanuit de eigen parochie H.Maria telkenmale op bedevaart gaan. De voormalige Laurentiusparochie en de voormalige Birgittaparochie in Rosmalen hebben daar al ervaring mee sinds 1998.

Regelmatig zijn zij op bedevaart geweest vanuit de parochie naar Rome (3x), naar Lourdes (elk jaar), naar Vadstena in Zweden (H. Birgitta), naar Santiago de Compostella, naar Griekenland (Paulusreizen), naar het Heilig Land.

Bedevaarten zetten je aan het denken; ze geven verdieping en inspiratie. Ja, ze zijn een oppepper voor je geloof!

Bovendien scheppen bedevaarten een band tussen parochianen en geven zij nadien een aanzet tot nieuwe activiteiten in de parochie.

Afgelopen jaar hebben wij vanuit de nieuwe parochie de eerste bedevaart georganiseerd naar Kevelaer. Het was meteen een succes! 35 pelgrims zijn vanuit onze parochie meegegaan.

Opgave uiterlijk 15 augustus.

info

Diaken Jan Renders
(073) 521 46 39
jrenders@home.nl
www.mariajohannes.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl