Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Reis
reis
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 27 december 2012 t/m donderdag 3 januari 2013    Evangelie van 2012-12-27
 titelRome Taizé ontmoeting
beschrijving

Europese Jongerenontmoetingen Tussen Kerst en Nieuwjaar organiseert Taizé elk jaar een Europese ontmoeting in een grote Europese stad: Parijs, Warschau, Londen, Brussel, Rome, Boedapest, Genève, Barcelona, Rotterdam, Berlijn, en in 2012 dus Rome. Vele duizenden jongeren uit alle Europese landen en daarbuiten nemen deel aan deze etappes van de ‘pelgrimage van vertrouwen’.

2012 Rome
Ook in 2012 organiseren de broeders van Taizé weer een Europese Jongerenontmoeting. Dit jaar reizen jongeren uit alle Europese landen af naar één van de belangrijkste steden van het christendom: Rome. En jij kunt daarbij zijn!

Deze jongerenontmoeting wordt bijzonder, dat staat vast. Daarom organiseren JOP (jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk) en Jong Katholiek voor jongeren van 16 t/m 35 jaar een gezamenlijke reis naar Rome. En dat is wel zo makkelijk. Want op die manier ontmoet je alvast andere Nederlanders, is je aanmelding bij de organisatie verzorgd, heb je een vast aanspreekpunt in Rome, reis je met een ANVR-erkende reisorganisatie en betaal je een prijs waarvoor je het zelf bijna niet kunt regelen. Bovendien is er altijd wel een opstappunt bij jou in de buurt.

info

info@vnbreizen.nl
www.vnbreizen.nl/_reisaanbod/Reis_boeking.asp?search=423

organisatieVNB
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl