Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 17 november 2012    Evangelie van 2012-11-17
begintijd20:00 uur
 titelMastreechter Staar
beschrijving

Op zaterdagavond 17 november opent de HH. Engelbewaarderskerk te Badhoevedorp haar deuren voor het Mastreechter Staar. Maar liefst 110 leden van het koor zullen een concert geven in de onlangs gerenoveerde kerk die dit jaar 75 jaar bestaat.

Mastreechter Staar
De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. Behalve door haar vele concerten en concertreizen werd haar naam verbreid door tal van optredens voor radio en televisie en een groot aantal grammofoonplaten en CD’s. Het koor geeft per jaar ca. tien avondvullende concerten; daarnaast een aantal kortere optredens en opluisteringen. Bij haar uitvoeringen kan de Staar putten uit een uitgebreid repertoire van klassieke en religieuze werken, volksmelodieën, opera’s, operettes en musicals. Meer dan eens trad het koor op in o.a. het Concertgebouw te Amsterdam.

Wij zijn dan ook zeer vereerd, dat de Mastreechter Staar dit jaar Badhoevedorp in haar programma heeft opgenomen. De toegangsprijs is € 25 per plaats. Dit is inclusief een pauzedrankje.

De kaarten kunnen gereserveerd worden via de website: www.rkkerkbadhoevedorp.nl of per mail: hhengel@dds.nl . Telefonische informatie is te verkrijgen bij het secretariaat van de HH. Engelbewaarderskerk (020-6592591), bereikbaar op dinsdag-woensdag-vrijdag (9-13 uur).

info

HH. Engelbewaardersparochie
(020) 659 25 91
hhengel@dds.nl
www.rkkerkbadhoevedorp.nl

locatieHH. Engelbewaarderskerk, Pa Verkuyllaan 22
plaatsBadhoevedorp (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl