Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
KISI

KISI

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC  ’s-Hertogenbosch

(06) 41 48 21 08

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 december 2012    Evangelie van 2012-12-15
begintijd14:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelKISI Kerstmusical in Abdij Koningshoeven
beschrijving

Op zaterdag 15 december 2012 vindt in de Abdij Koningshoeven een exclusief kerstconcert plaats van de KISI Kids.

De KISI Kids vormen een hoopvol initiatief dat sinds enkele jaren als een klein mosterdzaadje wortel schiet in Nederland en België. Kinderen van 8 tot 18 die samen bezig zijn hun talenten te ontwikkelen, vriendschappen op te bouwen en die op een uitnodigende manier bezig zijn met hun geloofsleven. De kinderen studeren onder professionele begeleiding musicals in. Verspreid over Nederland doen momenteel 150 kinderen mee.

In één jaar tijd zijn in België reeds meer dan 50 kinderen betrokken. De afgelopen jaren zijn er 50 musical-optredens verzorgd op locaties variërend van scholen en kerken tot aan de Parade te Den Bosch. De musicals worden zo professioneel mogelijk uitgevoerd, voorzien van hoge kwaliteit geluid, licht, kostuums en podium opbouw. En overal waar opgetreden wordt kunnen de kinderen rekenen op grote belangstelling.

Om dit mosterdzaadje verder te laten groeien, is meer bekendheid en ondersteuning nodig. Daarvoor zullen de kinderen van KISI Kids een exclusieve kerstmusical verzorgen in de Abdij O.L.V. van Koningshoeven te Berkel-Enschot (Eindhovenseweg 3). Dankzij de gastvrijheid van de daar woonachtige monnikengemeenschap wordt op zaterdag 15 december 2012 het volgende programma aangeboden:

14.30 uur - Ontvangst
15.00 uur - Kerstmusical “De hemel op stelten”
16.15 uur - Een na-borrel mede op uitnodiging van de monniken
17.30 uur - Afsluiting met Vespers door de monnikengemeenschap

Deze middag is een unieke gelegenheid om niet alleen elkaar te ontmoeten, maar ook om te ervaren dat er ook voor het Christendom in Nederland nog veel hoop is bij zowel de kinderen als in de Trappisten-monnikengemeenschap die al ruim 100 jaar in Tilburg gevestigd is.

Natuurlijk zijn ook kinderen welkom.

info

Harm Ruiter
(06) 414 821 08
kerstmusical@kisi.nl
www.kisi.nl

organisatieKISI
locatieAbdij Koningshoeven, Eindhovenseweg 3
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl