Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 30 november 2012    Evangelie van 2012-11-30
begintijd18:45 uur
eindtijd22:00 uur
 titelFakkeltocht 2012 - In LICHTerlaaie
beschrijving

Naar jaarlijkse traditie komen op de vrijdag voor het begin van de advent meer dan duizend jongeren uit heel Limburg samen voor een grote fakkeltocht. Dit jaar zijn we op 30 november te gast in Bree. Samen met de plaatselijke jeugdbewegingen, volwassenverenigingen, de federatie Bree en de stad Bree maken we er een onvergetelijke avond van!

Aan het begin van de advent stellen we met de fakkeltocht een duidelijk teken van licht. We brengen aan de mensen een boodschap van licht en vrede. We roepen hen op een licht te zijn voor anderen en God een plezier te doen. Samen kunnen we de wereld in lichterlaaie zetten, hem doen branden van de warmte en de liefde tussen mensen onderling en tussen God en de mensen!

Programma
18.45 u.  aankomst - Bree
19.00 u.  opening op het stadsplein
19.30 u.  kijken - luisteren - zingen - bidden - fakkeltocht
21.30 u.  slotmoment met warme soep
22.00 u.  einde en wel thuis

Inschrijven
Vóór maandag 26 november via cassianus:
Deelnameprijs is €6 per deelnemer.

info

IJD Hasselt
011 / 24 90 30
ijdhasselt@ijd.be
www.ijd.be

locatie
plaatsBree (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl