Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Politiek
politiek
wanneerzaterdag 27 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-27
begintijd10:00 uur
eindtijd14:30 uur
 titelCongres De toekomst van Christelijke politiek
beschrijving

Het Christelijk Conservatief Beraad organiseert zaterdag  27 oktober 2012 zijn vierde congres. Het thema voor dit congres luidt: “De toekomst van Christelijke politiek”.

Gelijk aan de vorige keer wordt het congres gehouden in de prachtige voormalige synagoge van Gouda.

De sprekers op deze dag zijn: dr. Huib Klink, dr. Willem Maarten Dekker, Sander de Rouwe (CDA), drs. Gert Jan Segers (Christenunie) en mr. drs. Pieter Verhoeve (SGP).

Programma
Vanaf 10:00 uur is het inloop, om half 11 opent CCB voorzitter Eddy Bilder het congres.

Dr. H. Klink en drs. W.M. Dekker houden beiden een lezing waarin zij hun visie geven op de toekomst van christelijke politiek, waarna er gelegenheid is om met hun in debat te gaan. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een lunch.

‘s Middags geven de genoemde politici van de christelijke partijen een reactie op de sprekers van de ochtend en hun eigen toekomstvisie. Het programma eindigt omstreeks 14.30 uur.

Aanmelden voor het congres is noodzakelijk, na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een reader per e-mail . Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: christelijkconservatief@gmail.com

De entreeprijs is € 15 (inclusief lunch).
Donateurs van het Beraad hebben gratis toegang.

info

christelijkconservatief@gmail.com
www.christelijkconservatiefberaad.nl

locatieVoormalige Synagoge, Turfmarkt 23-25
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl