Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneerzaterdag 6 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-06
begintijd21:10 uur
eindtijd21:50 uur
 titelDebat op 2 - verplichte homolessen
beschrijving

Een verplicht lespakket over seksuele diversiteit op alle basisscholen in Nederland. Demissionair minister Van Bijsterveldt van Onderwijs wil dit plan vanaf december invoeren. Zo moeten leraren aan kinderen voorlichting geven over homoseksualiteit. Kan de overheid dit lespakket wel verplichten of mogen scholen weigeren?

Zaterdag 6 oktober 2012 een spraakmakend debat hierover in DEBAT OP 2, gepresenteerd door Arie Boomsma.

Voor deze uitzending zijn wij op zoek naar publiek, dat begaan is met het onderwerp en daarom de live uitzending gratis wilt bijwonen. Hoewel het publiek niet kan mee debatteren, is er wel de mogelijkheid om contacten op te doen en na afloop in gesprek te gaan met deskundigen en andere betrokkenen.

De live uitzending (gratis) bijwonen

Mochten er binnen uw organisatie of netwerk mensen interesse hebben om bij het debat aanwezig te zijn, dan kunnen zij hun gegevens mailen naar publiek@debatop2.nl of lisanne.vanderveen@ncrv.nl .

De uitzending vindt plaats in het Geldmuseum in Utrecht (Leidseweg 90, 3531 BG, Utrecht). De uitzending start om ongeveer 21.10u en duurt tot ongeveer 21.50u. Het is mogelijk om vlak bij het Geldmuseum gratis te parkeren.

Let op: Alleen mensen wier aanmelding wordt beantwoord met een uitnodigingsmail (met daarin alle details over locatie en tijd) hebben een stoel in het publiek.

info

lisanne.vanderveen@ncrv.nl
publiek@debatop2.nl
www.debatop2.nl

locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl