Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 14 t/m zaterdag 20 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-14
 titelBedevaart vanuit Westland naar Lourdes
beschrijving

Na het succes van alle bedevaarten dit jaar naar o.a. Brielle en Heiloo, waarbij een record aantal deelnemers vanuit het Westland betrokken was, sluiten we het bedevaartseizoen af met een bedevaart naar Lourdes.

Thema: Met Bernadette de rozenkrans bidden.

De bedevaart naar Lourdes wordt gehouden van 14 tot en met 20 oktober 2012. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Er gaan ook enkele jongeren uit het Westland mee. In combinatie met het actief zijn als begeleider en/of rolstoelduwer kunnen zij tegen een zeer gereduceerd tarief (mogelijk gemaakt door diverse sponsoren).

info

(0174) 622 822
www.westlandsebedevaarten.nl

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl