Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 22 september 2012    Evangelie van 2012-09-22
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelAuto wassen voor de WJD Rio in 2013
beschrijving

Vorig jaar zijn wij met jongeren uit het Bisdom Den Bosch meegegaan naar de Wereld Jongeren Dagen in Madrid. De WJD is het grootste internationale Katholieke jongerenevenement ter wereld en worden om de 2-3 jaar gehouden. Honderdduizenden jongeren, overal vandaan gekomen om met elkaar en de Paus het geloof te vieren.

Wat voor ons als een reisje in de vakantie begon is nu uitgegroeid tot een levenservaring. Het ontmoeten van zo veel jongeren die hetzelfde geloof delen en de gelegenheid om het samen over het geloof en de inhoud daarvan te hebben zijn unieke ervaringen die ons verder hebben geholpen in de verdieping en standvastigheid van het geloof, zodat we dit ook door kunnen geven. We hebben tijdens onze reis ook verschillende andere jongeren leren kennen. We vormen nu samen een hechte vriendengroep en kunnen zo samen ons geloof levend houden. Wij zijn het levende bewijs dat het geloof serieus en hartstikke gezellig tegelijkertijd kan zijn! Ook dit willen we graag doorgeven.

Een van de manieren waarop we proberen dit doen is door ons in te zetten voor de komende Wereldjongerendagen. Wat zouden we graag nog een keer willen gaan! Komend jaar worden de Wereldjongerendagen gehouden in Rio Janeiro. Een goede gelegenheid om de wereld te zien en deze fantastische ervaring nog een keer mee te mogen maken, maar daar hangt dan ook wel een flink prijskaartje aan. Daarom zijn we afgelopen week gestart met de eerste van een flinke reeks sponsoracties waarvoor wij u van harte uitnodigen.

Op zaterdag 22 september van 10.00 uur tot 16.00 uur gaan we auto´s wassen bij de Goede Herder (mgr. Bekkersplein 1). Voor € 7,50 wassen we de buitenkant, voor € 12,50 wassen we de binnen- en buitenkant.

We zien u graag langskomen!

info

helponsnaarrio@gmail.com

locatieGoede Herderkerk, Mgr. Bekkersplein 1
plaatsSint-Oedenrode (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl