Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 30 september 2012    Evangelie van 2012-09-30
(Sint Hiëronimus)
begintijd15:30 uur
 titelKISI - Paulus The musical
beschrijving

Op zondag 30 september 15.30 uur wordt In het kader van het 25-jarig priesterjubileum van pastoor Burger de musical ‘Paulus’ opgevoerd in ’t Vöske te Berg en Terblijt. De musical van ‘Kisi Kids’ verhaalt over de spectaculaire bekering van Paulus: van fanatieke Christenvervolger tot een van de grootste boodschappers van Jezus.

‘Moderne dans, verrassende podiumeffecten, een bonte mix van gloednieuwe liederen: Bijbelse taferelen komen tot leven. Spannend, meeslepend, avontuurlijk!’, belooft het affiche van de musical. De entree is gratis voor alle kinderen en hun begeleiders van de Valkenburgse parochies.

info

www.kisi.nl

locatiet Vöske, Wolfsdriesweg 10
plaatsBerg en Terblijt (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl