Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Radio
radio
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-14
begintijd11:00 uur
eindtijd12:00 uur
 titelBekendmaking mooiste kerktoren van NL
beschrijving

De shortlist voor De Mooiste Kerktoren van Nederland is bekendgemaakt. Tot 26 september kan alleen op deze tien torens gestemd worden. Daarna wordt een shortlist van drie gemaakt.

Hans van Willigenburg
Op 14 oktober maakt Hans van Willigenburg de winnaar bekend. Hij zal dan vanaf de winnende toren een live radio-uitzending verzorgen.

Eenmansactie in Nijkerk
Vanuit het niets is afgelopen weekend de Grote Kerk van Nijkerk opgerukt naar de tweede plaats. Dat is te danken aan een eenmansactie van Harry Hamstra die voor De Stad Nijkerk wekelijks een column schrijft. Na een hartstochtelijk pleidooi voor ‘zijn’ toren werd het druk op www.rkk.nl en de programmasite van De Zondag van Van Willigenburg, waar men kan stemmen.

De ranglijst vanaf 17 september:

  1. Breda, O.L.V.-toren
  2. Nijkerk, Grote Kerkstoren
  3. Nijmegen, Sint Stevenstoren
  4. Amersfoort, O.L.V.-toren
  5. Utrecht, Domtoren
  6. Uithoorn, St. Jan de Doper
  7. Venray, St. Petrus Banden
  8. Surhuizum, Surhuizer Toer
  9. Rhenen, Cuneratoren
  10. Grou, Sint Pitertoren

Tot woensdag 26 september kan alleen nog maar op deze tien torens gestemd worden via de pagina van het programma. Daarna wordt een top drie bekendgemaakt. De uitslag volgt in een live radio-uitzending van de Zondag van Van Willigenburg op zondag 14 oktober om 11.00 uur op Radio 5. Hans van Willigenburg presenteert het programma dan vanaf de winnende toren.

info

www.rkk.nl/zondag-van-Van-Willigenburg/mooiste-kerktoren

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieRadio 5
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl