Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 6 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-06
begintijd22:00 uur
eindtijd01:00 uur
 titelJongerenevenement CandleNight Hengelo
beschrijving

Kom op zaterdagavond 6 oktober tussen 22.00 en 1.00 uur langs op tweede editie van CandleNight, een evenement georganiseerd door jongeren voor jongeren! De Lambertusbasiliek zal haar deuren openen tijdens uitgaansuren en biedt de jongeren de mogelijkheid om rustig in en uit te lopen en op laagdrempelige wijze de sfeer te proeven.

Gelovig of niet, je bent van harte welkom! Een gebed doen voor een dierbaar persoon, een kaars op steken voor een zieke of je grote liefde of gewoon genieten van de muziek, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! De kerk zal sfeervol verlicht zijn door middel van kaarsen en de avond wordt muzikaal aangekleed door jongerenkoor Voices to Heaven en een gelegenheidsband.

Tot een vervolg op CandleNight is besloten na de succesvolle eerste editie, toen 350 jongeren op deze avond de basiliek hebben bezocht.

info

Johannes Haverkate
(06) 47 48 90 87
jongerenraad.lambertus@gmail.com

locatieSt. Lambertusbasiliek, Wemenstraat 3
plaatsHengelo (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl