Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 14 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-14
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelWandeling Franciscaanse Beweging
beschrijving

De Franciscaanse Beweging organiseert zondag 14 oktober (11.00-17.00 uur) vanuit Zundert een wandeling van ongeveer 13 km. Vanaf 11 uur zijn de deelnemers welkom in de kerk van de protestantse gemeente Zundert, beter bekend als het Van Goghkerkje. Om 11.30 uur zal kerkhistoricus Jan Berends een korte beschouwing geven over het kerkje en haar relatie met de familie Van Gogh; daarna vertrekken de wandelaars.

Deze franciscaanse wandeling staat in het teken van het thema ‘Samen onderweg zijn’. Er wordt gelopen in groepjes onder leiding van iemand van de Franciscaanse Beweging. De wandeling gaat over onbekende paden onder andere langs de abdij Maria Toevlucht.

Ontvangst met koffie/thee vanaf 11.00 uur, korte beschouwing 11.30 uur, vertrek tegen 11.50 uur.  Afsluiting: tussen 16.30 en 17.00 uur .

Kosten, ter plekke te voldoen: € 5 (€ 3,50 voor FB-leden). Lunchpakket graag zelf meenemen.

Opgave: via de mail: info@franciscaansebeweging.nl  of telefonisch: 073-6131340.

Franciscaanse Beweging
Naast het organiseren van bijeenkomsten, cursussen, lezingen, studie- en bezinningsdagen en reizen en de uitgave van boeken en tijdschriften, organiseert de Franciscaanse Beweging ook wandelingen. Met haar wandelprogramma speelt ze in op de belangstelling van mensen om in deze tijd samen op pad te gaan, zoals Franciscus dat eeuwen geleden ook al deed. Deze tochten bieden naast ontspanning en ontmoeting ook momenten van stilte en bezinning. Aan het begin en aan het slot van de wandeling en tijdens de wandeling kan men gebruikmaken van teksten om zich te verdiepen en met elkaar in gesprek te raken over een bepaald thema.

info

(073) 613 13 40
info@franciscaansebeweging.nl
www.franciscaansebeweging.nl

locatieVan Goghkerkje, Vincent van Goghplein
plaatsZundert (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl