Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 15 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-15
 titelBezieling in je werk
beschrijvingTweedaagse workshop waarin men stilstaat bij zijn werk.

Steeds meer mensen staan stil bij hun werk. Wat drijft mij om dit werk te doen? Wat wil ik ermee bereiken? Waar haal ik de motivatie vandaan en wat inspireert mij iedere dag weer? Wat helpt mij in het vormgeven van mijn loopbaan? Je zou kunnen zeggen dat werkers op zoek gaan naar wat hen BEZIELT en naar de ZIN voor het werk.

Rondom dit thema wordt er in samenwerking met Sens-It / Advies & Ontwikkeling en Work-Made / Loopbaancoaching een twee-daagse workshop georganiseerd.

Doelgroep:
Mensen met een behoefte aan bezinning op de dagelijkse werkzaamheden. Mensen die op zoek zijn naar de eigen motivatie en inspiratie-bronnen en daarmee richting willen geven aan hun eigen loopbaan. Voor die mensen biedt de workshop een gelegenheid om op (verdere) ontdekkingsreis te gaan.

Werkvormen:
Een combinatie van ontmoeting, creatieve opdrachten en diverse spelvormen.

Data:
Vrijdag 1 oktober van 09.30 tot 21.30
Vrijdag 15 oktober van 09.30 tot 17.00

Locatie:
Het Abdijhuis, bezinningscentrum van de Abdij van Berne te Heeswijk. Het betreft een unieke locatie waar volop rust, ontspanning en gastvrijheid heerst. Een fijne plek om even helemaal op adem te komen.

Aantal deelnemers
Minimaal 10, maximaal 12

Prijs:
€ 160 All-In (locatie, inhoudelijke begeleiding, koffie en thee, twee keer een lunch en op de eerste dag een diner)

Voor meer informatie en aanmelding:
Eli van Beekveld, 06 - 10531115
Work-Made@home.nl
Mario Lamers, 06 - 16358619
Sens-It@wanadoo.nl

infoEli van Beekveld, 06 - 10531115
Work-Made@home.nl
Mario Lamers, 06 - 16358619
Sens-It@wanadoo.nl
locatieHet Abdijhuis
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl