Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 8 juli t/m zaterdag 3 augustus 2013    Evangelie van 2013-07-08
 titelWJD-reis Rio de Janeiro
beschrijving

In 2013 zullen de Wereld Jongeren Dagen plaatsvinden in Brazilië in de wereldstad Rio de Janeiro. Het thema van deze spirituele dagen zal zijn “Ga, en maak alle volkeren tot mijn leerlingen” (Mt 28,19). Ook de broeders gaan dit jaar weer mee en organiseren een eigen reis! We zullen gaan van ~8 juli tot en met ~3 augustus 2013.

Hierbij een kort overzicht wat er tot nu toe op de planning staat:

  • 8-12 juli
    Trektocht met onze groep door de natuur!
  • 13-15 juli
    met alle groepen van de broeders in Mendes, 200 km ten noorden van Rio.
  • 16-20 juli
    MISSIE! Een nieuw onderdeel dat bij het voorprogramma is toegevoegd is missiewerk in verschillende regio’s rond Rio de Janeiro! Daarop volgend zijn nog 2 dagen waarbij we verblijven bij de broeders.
  • 23-28 juli
    DE WERELD JONGEREN DAG IN RIO! In deze week komen we met alle deelnemers van over de hele wereld bij elkaar. Vele Festivals en catecheses, missen, de komst van Paus Benedictus XVI en de afsluiting, een overnachting onder de sterrenhemel met alle deelnemers!
  • 29 juli – 3 augustus
    tot 31 juli hebben we overnachtingsmogelijkheid in Rio. Daarna: NOG TE PLANNEN.

De kosten voor deze onvergetelijke reis zal ± € 2000 zijn. Dit is veel geld! Met sponsoracties hopen we samen enkele honderd euros in te zamelen voor de reis.

info

wjd.stjan@gmail.com
www.rio2013.com/en
wydstjohn.com

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatie
plaatsRio de Janeiro
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl