Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 16 september 2012    Evangelie van 2012-09-16
begintijd10:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelBedevaart naar OLV van Foy
beschrijving

Op zondag 16 september 2012 wordt alweer de 19e jaarlijkse bedevaart gehouden naar Onze Lieve Vrouw van Foy.

“De traditie bekeert”

Aartsbisschop mgr. André-Joseph Léonard, primaat van België, zal de 19de bedevaart voorzitten.

Mgr. Leonard nam, als bisschop van Namen, reeds meerdere malen deel aan onze bedevaart. Het is daarentegen de eerste keer dat hij als aartsbisschop van Mechelen – Brussel en primaat van België, met ons zal meewandelen op de weg van Leffe naar Foy-Notre-Dame. Hij zal de biecht afnemen, prediken en pontificaal de heilige Mis vieren volgens de buitengewone vorm van de Romeinse Ritus.

Geestelijke begeleiding wordt verleend door de Sint Petrus Priesterbroederschap.

De Sint Petrus Broederschap is een jonge priestergemeenschap, gesticht door Paus Johannes Paulus II om de tradities van de Katholieke Kerk te verspreiden. Zij is reeds aanwezig in onze bisdommen: in Brussel, in Namen, Luik Luxemburg en Amsterdam.

info

www.pelefoy.be

locatieVan de kerk van Leffe naar Foy-Notre-Dame
plaatsLeffe (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl