Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Gemeenschap Chemin Neuf
(Chemin Neuf)

Gemeenschap Chemin Neuf

Website E-mail

St. Paulusabdij

Hoogstraat 80
4901 PK  Oosterhout (NB)

(0162) 45 19 91
(06) 41 76 20 33

www.chemin-neuf.org
www.paulusabdij.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 9 oktober 2012    Evangelie van 2012-10-09
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelNet For God
beschrijving

Net for God is een internationaal gebeds- en vormingsnetwerk voor de vrede en de eenheid tussen onze kerken en onze landen. Het doel van Net for God is mannen en vrouwen aan te moedigen zich te vormen in bijbelse, theologische, oecumenische en spirituele onderwerpen, om gezamenlijk aan de oproep van het Evangelie te kunnen beantwoorden.

Iedere 2e dinsdag van de maand vindt er in de St. Paulusabdij een Net for God-bijeenkomst plaats met een inleidende dvd, deelgroepen en afsluitend een tijd van gezamenlijk gebed en lofprijzing. De Dvd’s van Net for God laten vanuit de verschillende kerken en gemeenschappen, landen en volkeren, indrukwekkende getuigenissen zien van vrede, eenheid en verzoening, en nodigen uit om samen hartstochtelijk te bidden voor de eenheid onder de christenen.

Thema van deze avond: De goede wijn van Kana. Levendige getuigenissen van de impact van het huwelijkspastoraat van de Gemeenschap Chemin Neuf wereldwijd.

info

Gemeenschap Chemin Neuf
Sint Paulus Abdij
(0162) 45 1991
cheminneuf@hetnet.nl
www.chemin-neuf.org
www.paulusabdij.nl

organisatieGemeenschap Chemin Neuf
locatieSint Paulusabdij, Hoogstraat 80
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl