Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 24 mei 2013    Evangelie van 2013-05-24
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelRock Solid Schaijk-Reek
beschrijving

Nadat de jongeren in april, mei of juni het sacrament van het Heilig Vormsel hebben ontvangen, worden ze uitgenodigd om deel te nemen aan Rock Solid.

Rock Solid is een programma, waarbij tieners bij elkaar komen en door de best wel gekke spellen, preken van de week en de gesprekken met elkaar en de leiders meer van God mogen gaan ontdekken. De tieners nemen deel aan praktische levenslessen aan de hand van boeiende thema’s.

Tijdens elke bijeenkomst, die eens per maand plaatsvindt op een vrijdagavond, staat een thema uit de leefwereld van de tiener centraal. Naast de spellen die daarop gebaseerd zijn, waardoor het onderwerp beter blijft hangen, worden de tieners uitgenodigd om erover te praten. Ze krijgen tips over hoe zij er in het dagelijks leven mee om kunnen gaan. Het is ontzettend leuk om dat met zoveel mogelijk tieners te mogen delen met elkaar. Dus ben je nieuwsgierig geworden en denk je, nou dat lijkt mij wel wat, dan ben je van harte uitgenodigd om naar de Rock Solid avonden te komen. Dus iedere tiener vanaf de 11 jaar tot en met de 15 jaar is van harte welkom!

De avonden vinden plaats op de eerste vrijdagavond van iedere maand en begint zo rond half acht tot zo’n negen uur. Wel dien je jezelf eerst aan te melden, zodat we met je komst rekening kunnen houden…. het zou toch jammer zijn dat we te weinig snoep of fris hebben geregeld.

Als je jezelf aanmeldt, dan zorgen wij ervoor dat je iedere maand een uitnodiging ontvangt. Met die uitnodiging kun je jezelf dan opgeven voor de Rock Solid avond.

De avonden vinden in principe plaats (vanaf 12 oktober 2012) in het Parochiecentrum Schaijk-Reek, Pastoor van Winkelstraat 7-9 te Schaijk. Alleen op 07 september 2012 is nog in Reek.

info

Diaken René Lamers
reelstca@gmail.com (voor Schaijk en Reek)
www.h-antonius-abt.nl

locatieParochiecentrum Schaijk-Reek, Pastoor van Winkelstraat 7-9
plaatsSchaijk (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl