Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Life Teen

Life Teen

Website E-mail

Het uit Amerika overgewaaide Life Teen concept heeft reeds vele groepen in Nederland voortgebracht.

Kijk op www.lifeteen.nl voor een overzicht.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 23 september 2012    Evangelie van 2012-09-23
(Heilige Linus)
 titelLife Teen XLT Roermond
beschrijving

Life Teen Roermond houdt maandelijks een XLT avond.

XLT is afgeleid van het woord ‘eXaLT’ (verheffen, lofprijzen). Dat is dan ook wat er gebeurt bij de XLT, die ook voor iedereen toegankelijk is, maar ook deels afgestemd is op tieners. De avond wordt meestal begonnen met een zogenoemde ‘ice breaker’: een kort spel met als doel elkaar beter te leren kennen of gewoon om even te ontspannen (het ijs te breken).

Vervolgens is er een lofprijzing, verzorgd door de LifeTeen band, waarbij eigentijdse christelijke liederen worden gezongen om God te loven en te prijzen. Ook is er elke keer een gastspreker die een kort getuigenis geeft over zijn/haar weg met Christus.

Daarna is er een tijd van aanbidding, met uitstelling van het Allerheiligste. Ook deze aanbiddingstijd wordt grotendeels muzikaal begeleid. Er is voor de tieners de gelegenheid om hardop voorbeden te doen; ook kunnen ze hun voorbeden opschrijven op een papiertje en dit bij het Allerheiligste neerleggen (deze voorbeden worden – ongelezen – aan de zusters gegeven die hiervoor zullen bidden in de daaropvolgende tijd).

Na de aanbidding is er een ‘social’ met hapjes en drinken; er is dan tijd om ongedwongen met elkaar te praten en te lachen!

info

Suzan Crapels
(06) 20 38 73 20
lifeteenroermond@yahoo.com
www.lifeteenroermond.nl

organisatieLife Teen
locatieTomaskerk Roermond-Oost, Donderbergweg 45
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl