Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 30 september 2012    Evangelie van 2012-09-30
(Sint Hiëronimus)
begintijd13:00 uur
 titelInfomiddag Jongeren-Romereis
beschrijving

In oktober 2012 gaan we met meer dan 40 jongeren met de bus naar Rome. Het programma is klaar en wij als projectleiding zeggen dat het een fantastische onvergetelijke reis wordt.We gaan speciale dingen doen. Anderen die ook naar Rome gaan, zijn jaloers op ons programma.

We gaan zeer bijzondere mensen ontmoeten. Wie? Dat vertellen we niet. Net zoals in een veldslag waar verkenners vooruit worden gestuurd, hebben wij ook 2 verkenners op pad gestuurd. Zij lopen het hele programma na. Mede dankzij sponsors kunnen wij iets extra’s aan de jongeren aanbieden? Nieuwsgierig?

Er is een bijeenkomst voor de jongeren die mee gaan naar Rome en wel op zondag 30 september om 13.00 uur in het parochiecentrum te Franeker. De jongeren die meegaan hebben van ons bericht ontvangen. Twijfel je nog? Je bent van harte uitgenodigd op zondag 30 september of bel een van ons.

Op zaterdag 8 september 2012 viert onze bisschop zijn 25 jarig priesterjubileum. De jongeren die meegaan naar Rome zijn speciaal uitgenodigd voor de viering maar ook voor de lunch. Heb je interesse om mee te gaan neem dan contact met ons op.

info

Peter Wezenberg
(0515) 444 850

Marco Conijn
c.m.conijn@hotmail.com

Wilfred Manning
info@wilfredmanning.nl

www.bisdomgroningen-leeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieParochiecentrum
plaatsFraneker (Friesland)
postcode88
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl