Vandaag is vrijdag 13 september  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 2 september 2012    Evangelie van 2012-09-02
begintijd10:30 uur
 titelViering 225-jarig bestaan Adrianusparochie
beschrijving

Op zondag 2 september a.s. hoopt de Sint Adrianusparochie haar 225 jarige bestaan te vieren. Vanwege dit feit zal er op zondagmorgen om 10.30 uur een feestelijke Eucharistieviering zijn waaraan alle parochiekoren hun medewerking zullen verlenen.

Voorgangers in deze viering zijn pastoor J. Steenvoorden en diaken R. Dits.
Na afloop van de viering zal er een processie zijn naar de oude katholieke begraafplaats aan Molenstraat, mits het weer dit toelaat.

Daar zal men de dag afsluiten met gebed en zang en na afloop zal er gelegenheid zijn om elkaar nader te ontmoeten.

De Adrianusparochie is er trots op de geloofsgemeenschap. Er zijn Bijbelcursussen en zangavonden voor jong en oud. Nieuwe bewoners in Naaldwijk worden welkom geheten, eenzame ouderen worden door parochianen bezocht en er zijn jongeren binnen de parochie bezig op vooral diaconaal gebied.

Meer dan 400 vrijwilligers zijn zo actief, onder leiding van het pastorale team van de federatie Sint Franciscus ‘tussen duin en tuin’.

info
locatieSt. Adrianus, Molenstraat 29
plaatsNaaldwijk (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl