Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 16 september 2012    Evangelie van 2012-09-16
begintijd09:45 uur
 titelStappen naar Zee voor katholieke singles
beschrijving

Rafaël organiseert ontmoetingen voor katholieke singles (30-49 jaar).

Na de gezellige nieuwjaarsborrel begin dit jaar in Amsterdam wordt het weer tijd voor ons (na)zomerevent. We willen daarom zondag 16 september a.s. met een leuke groep gaan wandelen van Heiloo naar Egmond aan Zee.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, komen we dus weer uit op het strand. Daar kunnen we lekker relaxen en uitwaaien. We hopen op mooi weer maar laten ons niet afschrikken door een beetje regen en wind natuurlijk.

Het is ook mogelijk je later aan te sluiten (bijv bij de lunch). Ga je mee? Gezellig! Aanmelding vooraf is prettig, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en we je updates kunnen sturen.

Programma
We ontmoeten elkaar op het station van Heiloo rond 9.45u (bij de kiosk op het perron). Vandaar uit lopen we naar het Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood, waar we de heilige Mis bijwonen in de Bedevaartkapel. Eventueel kun je je ook direct daar bij ons aansluiten. Aanvang H. Mis 10.30. Er gaat rond die tijd nog geen bus.

Na afloop kunnen we nog even rondkijken op het Heiligdom en lunchen we rond 12.15. Neem zelf lunchpakket en drinken mee. In het nabijgelegen Oesdom kunnen we ook een kopje soep en thee/koffie krijgen. Er is wel een grote pelgrimsgroep die dag, dus het kan wat drukker zijn dan anders.

Daarna, rond 13.15 gaan we vanaf de kapel rustig wandelen naar Egmond aan Zee. De route loopt via Egmond-Binnen (langs de Adelbertus abdij) en de duinen. Afstand is rond 10 km, we komen tussen vier uur en half vijf aan in Egmond aan Zee. Bij mooi weer kunnen we gaan picknicken op het strand (meeste boodschappen doen we dan ter plekke). Bij slecht weer duiken we een strandtent in en kunnen we ook nog een hapje eten. Met de bus kun je weer terug naar station Heiloo of Castricum. We maken er hoe dan ook een leuke dag van.

Uiteraard neem je die dag goed zittende sport- of wandelschoenen mee, lunchpakket/drinken en, afhankelijk van het weer, zonnebrand/-bril of regenjas...

Mocht het onverhoopt heel slecht wandelweer dreigen te worden, dan laten we uiterlijk zaterdagavond via mail weten of het doorgaat of niet. Check je mail dus nog tegen die tijd. Als je niks hoort, gaat het dus gewoon door!

info

rafael30plus@hotmail.nl

locatie
plaatsEgmond aan Zee (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl