Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 1 september 2012    Evangelie van 2012-09-01
begintijd19:00 uur
 titelPresentatie pastor Stefan Schevers
beschrijving

Per 1 september 2012 wordt benoemd als mede-pastor in de parochies in de Bommelerwaard: drs. Stefan Schevers (1975). Hij is afgestudeerd als r.k. theoloog en geestelijk verzorger aan de Faculteit Katholieke Theologie te Tilburg en is vervolgens priester gewijd door mgr. Hurkmans in 2009. Eerder werkte hij in het rivieren­gebied van West Maas en Waal en in Veldhoven.

Hij zal gaan wonen op de pastorie in Hedel, bij pastoor Ron van den Hout. Deze blijft waarnemend pastoor en zal zich verder beperken tot het bestuur­lijke werk, zodat hij zijn taak als vicaris-generaal goed kan uitoefenen.

Samen met pastor Bertus Bus en pastoraal werker Jos Vriesema zal pastor Schevers het pastorale werk behartigen en zijn eigen capaciteiten en interesse ten dienste stellen van de geloofs­gemeen­schappen.

Zaterdag 1 september in Zaltbommel
Op zaterdag 1 september zal hij worden gepresenteerd en verwelkomd in de eucharistieviering van 19.00 in de Sint-Martinus te Zaltbommel. De zang zal worden verzorgd door de koren Pro Musica en Cantare. Na afloop is er gelegenheid in het parochiecentrum om kennis met hem te maken.

info

www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieSint-Martinuskerk, Oliestraat 28
plaatsZaltbommel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl