Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Family Factory

Family Factory

Website E-mail

Postbus 159
4100 AD  Culemborg

(0345) 75 21 76

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 augustus 2012    Evangelie van 2012-08-25
begintijd09:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelVerwendag voor ouders van kind met autisme
beschrijving

Meestal sprokkel je als ouder al doende goede ervaringen bijeen. Je leert wat bij jouw kind werkt – en wat niet. Maar als je een kind hebt met autisme, werkt jouw intuïtieve aanpak misschien helemaal niet. Je succeservaringen zijn schaars en dat knaagt behoorlijk aan je zelfvertrouwen. Bij een kind met autisme haal je bovendien minder voldoening uit je inspanningen, door het gebrek aan wederkerigheid. Je zou als ouder dus extra goed voor jezelf moeten zorgen, maar dat schiet er al snel bij in. Daarom wordt nu voor de tweede keer de landelijke Verwendag voor ouders van een kind met autisme georganiseerd.

Op de Verwendag sta je als ouder centraal (en niet je kind). Er is informatie, entertainment en er zijn workshops om je te inspireren, motiveren en te leren. Natuurlijk is er ook ruimte om elkaar te ontmoeten. Het doel is dat iedere ouder aan het einde van de dag gesterkt en gelaafd naar huis gaat. Vol goede moed en nieuwe inspiratie, in het besef dat je er niet alleen voor staat.

Wanneer: 25 augustus van 9.00 tot 17.30 uur
Waar: Landgoed de Horst in Driebergen
Kosten: € 35
Aanmelding: www.verwendagouders.nl

info

(0345) 75 21 76
info@familyfactory.nu

www.verwendagouders.nl

organisatieFamily Factory
locatieLandgoed de Horst, De Horst 1
plaatsDriebergen (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl