Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 18 september 2012    Evangelie van 2012-09-18
(Prinsjesdag)
begintijd13:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWorkshop bloemschikken Bommelerwaard II
beschrijving

Na een zorgvuldig voorbereidingsproces is het 1 januari 2013 zover en zullen de zeven parochies van de Bommelerwaard gaan fuseren en onder de naam Heilige Fransiscus een nieuwe parochie vormen.

Uiteraard is het niet zo dat in eens alles in uw parochiekerk gaat veranderen, wel zal u heel geleidelijk meer gaan merken van de parochies in  uw omgeving.

Natuurlijk is het gebouw waarin wij ons geloof vieren rond de sacramenten die Jezus ons gegeven heeft belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn de mensen, onze medegelovigen die wij daar ontmoeten.

Om andere actieve parochianen beter te leren kennen en ook om gewoon met elkaar  een gezellige ochtend/middag te hebben, wil de commissie communicatie U uitnodigen voor een workshop bloemschikken.

Mw. Jet van Oers, die regelmatig workshops bloemschikken geeft, is bereid gevonden om deze workshop te verzorgen. Omdat gezelligheid en contact belangrijk is, bent u ook als u niet zulke groene vingers hebt van harte welkom.

Bij voldoende deelname hebben we voorlopig drie workshops gepland.

Plaats: Parochiecentrum Kerkdriel:

  • 18 september:   9.30-12.00 uur
  • 18 september: 13.30-16.00 uur
  • 19 september: 13.30-16.00 uur

Benodigdheden:

  • Een bakje of schaal rond of vierkant met een doorsnede van ongeveer 30 cm (niet te plat i.v.m. weglopen water)
  • indien mogelijk een snoeischaar
  • Groen uit de tuin, met name; klimop, sedum en hortensia. Niet te veel!

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

info

(06) 36 115 739
mirjamduijtsas@hotmail.com
www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieParochiecentrum, Hertog Arnoldstraat 57b
plaatsKerkdriel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl