Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 1 december 2012    Evangelie van 2012-12-01
begintijd11:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelInspiratiedag Adventsactie - Startschot 2012
beschrijving

Een middag voor parochianen, pastores, vrijwilligers, jongeren of mensen anderszins die betrokken zijn bij missie in het algemeen en bij de Adventsactie in het bijzonder. Een moment om even de batterij op te laden en het officiële startschot te geven voor de Adventsactie!

Een prachtige gelegenheid elkaar te leren kennen, bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Laat u inspireren door enkele gastsprekers en door de bevlogenheid van de Nederlandse projecthouders met wie u persoonlijk kunt kennismaken.

Dit alles zal plaatsvinden in Pastoraal Centrum St. Michaël-Laurens in De Bilt.

info

Beate Gloudemans (campagneleider Adventsactie)
(06) 435 13 444
info@adventsactie.nl
www.adventsactie.nl

locatiePastoraal Centrum St. Michaƫl-Laurens, Kerklaan 31
plaatsDe Bilt (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl