Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 8 t/m zondag 9 september 2012    Evangelie van 2012-09-08
(Maria Geboorte)
begintijd08:00 uur
 titelTweedaagse busbedevaart naar BelgiĆ«
beschrijving

Voor jongeren, gezinnen en ouderen! Van 0 tot 99 jaar oud! Iedereen is welkom! In het weekend van 8 en 9 september 2012 zal het RK Familiewerk Don Bosco weer een tweedaagse busbedevaart organiseren. Dit keer naar Belgie. Hier zullen we pater Damiaan en priester Poppe bezoeken en gedenken met een culturele tussenstop houden in Brussel.

De reis zal doorgaan wanneer er meer dan 35 mensen zich zullen aanmelden. De kosten zijn â € 110,- exclusief annuleringskosten, inclusief bus, 1x lunch, 2 diners, 1 overnachting en ontbijt.

Aanmelden kan tot 20 augustus.
Overgemaakt = aangemeld: B.E de Witt inz. RKJWDB te Brunssum rekeningnummer ING 1530848. Onder vermelding van 1-of 2-persoonskamer; bedevaart België.

info

(06) 23 65 48 89 (na 17.00 uur)
rk_familiewerkdonbosco@live.nl

locatie
plaatsBrunssum (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl