Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Politiek
politiek
wanneermaandag 10 september 2012    Evangelie van 2012-09-10
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelCU Debat katholieken en politiek
beschrijving

op 10 september organiseert PerspectieF, ChristenUnie-Jongeren een politiek debat waarin de positie van Katholieken in de politiek centraal staat. Welke politieke partij sluit het meest aan bij de sociale leer van de Kerk? Bij welke partij kan men zich als Katholiek echt thuis voelen? Dit soort vragen zijn van cruciaal belang om een Katholiek geluid in de politiek te krijgen.

PerspectieF heeft de organisatie van dit debat op zich genomen en nodigt jullie bij deze van harte uit. Het debat is bedoeld voor Katholieken tussen de 18 en 30 jaar, die graag willen weten achter welke politieke partij zij willen staan.

Het debat zal plaatsvinden op 10 september van 19.30 tot 21.30 te Leiden. De exacte locatie is Steenschuur 17, naast de Lodewijk Kerk.

Namens PerspectieF hoop ik van harte velen van jullie te zien op 10 september, zodat het een fantastische avond wordt.

Wees er snel bij want er is slechts beperkt plek op de locatie. Dus als je aangemeld staat gaan we ervan uit dat je ook aanwezig bent.

info

www.facebook.com/events/474213385923207

locatieSteenschuur 17, naast de Lodewijk Kerk
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl