Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 22 juli 2012    Evangelie van 2012-07-22
(Maria Magdalena)
begintijd13:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelRetraite / gebedsmiddag
beschrijving

Op zondagmiddag 22 juli a.s. zal pater dr J Vadakkel uit India een retraite/gebedsprogramma leiden in het Mariabedevaartsoord van Onze Lieve Vrouw van Renkum.

Locatie: RK Parochiekerk O.L.V. tenHemelopneming, Dorpsstraat 1 te Renkum.

Het programma begint om 13.30 uur met het rozenkransgebed, 14.00 uur meditatie en gebedsgenezing, 15.00 uur: rozenkrans van de Goddelijke barmhartigheid met de zegen met de reliek van de H. zuster Faustina van Kowalska 15.30 uur: pauze 16.00 uur: stille Eucharistische aanbidding 16.30 uur H. Mis met aansluitend Lof, eindigend om 18.00 uur.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan het programma. Toegang is gratis. Het programma wordt van harte aanbevolen!

Renkum is goed te bereiken met buslijn 86 vanaf station Arnhem en Ede. Uitstappen halte Don Boscoweg.

Pater Dr. Joseph Vadakkel heeft van paus Benedictus XVI persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen. Zijn missie is met name gericht op het bekendmaken van de werking van de H. Eucharistie. De mystieke aanwezigheid van Jezus in de H. Eucharistie. Hoe werkt Jezus? Wat kunnen wij ervaren/ ontdekken? Hoe leren wij Jezus beter kennen in de H. Eucharistie?

info

Zr Stanly
(06) 48 73 19 92

locatieRK Parochiekerk O.L.V. tenHemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl