Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 23 juni 2013    Evangelie van 2013-06-23
begintijd10:00 uur
 titelJongerenprogramma St Jansprocessie Laren (NH)
beschrijving

Walk, Pray, Enjoy!

Op zondag 23 juni is er een hartelijk ontvangst van alle deelnemers aan het Jongerenprogramma in het Brinkhuis naast de Basiliek. Vanaf 9.30 uur kun je binnenlopen voor koffie/ thee en een lekkere koek van de Warme Bakker. Om 10.00 uur start het voorprogramma met ‘de Aftrap!’ door Pater Elias.

Na de introductie zullen we met de hele jongerengroep vanuit het Brinkhuis de processie instromen, en trekken we gezamenlijk op naar het Sint Janskerkhof.

Op het Sint Janskerkhof, buiten het centrum van Laren wordt een ‘openlucht mis’ gehouden. Deze Eucharistieviering willen we natuurlijk als Jongerengroep beleven. Mgr Hendriks zal de viering voorgaan en Pearl Jozefzoon zal een prachtig optreden verzorgen.

Na de viering trekt de processie terug naar de Basiliek in het centrum van Laren alwaar de processie wordt afgesloten in de kerk.

Tot slot.... hebben we een ‘Cooling-down Party’ in de achtertuin van de Pastorie voor alle deelnemers aan het Jongerenprogramma: Walk, Pray, Enjoy!

Schrijf je vandaag nog in, het is kosteloos. Na inschrijving ontvang je alle informatie uitgebreid via de e-mail!

Special guest Pearl
Wie kent haar niet? Pearl Jozefzoon is een bekende Nederlandse zangeres geworden na haar spectaculaire deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’. Na deze krachtige performance op de t.v. is Pearl een echte BN’er en verovert ze de Nederlandse muziekmarkt met haar prachtige performance en stem.

Pearl begon al met zingen toen ze heel klein was. Zo zat zij in een band van een kerk en trad zij jarenlang op in een gospelkoor. Dit jaar heeft Pearl haar nieuwe C.D. ‘The Time is Now’ gepresenteerd.

Naast zangeres is Pearl ook muziekdocente en musicalactrice.

Special guest Pater Elias

Pater Elias woont in de Utrechtse Priorij van de Broeders van Sint Jan en schrijft columns voor het Katholiek Nieuwsblad. Pater Elias zal het Jongerenprogramma spiritueel ondersteunen en zal ‘de aftrap’ geven tijdens het voorprogramma.

Special guest Zuster Elvira Maria

Zuster Elvira Maria begint een vaste gast te worden van WALK,PRAY,ENJOY. Graag komt ze dit jaar samen met twee jonge zusters naar Laren om met ons Sint Jan te vieren en te beleven.

Zuster Elvira wordt ook wel de ‘Digitale non’ genoemd, de internetzuster van Europa. Hoewel ze een echte kloosterzuster is, heeft ze een aantal vaste uren op de dag die ze op internet doorbrengt. Daar is ze beschikbaar voor alle vragen van jongeren van over de hele wereld.

info

www.sintjansprocessie.nl/jongeren

locatieBrinkhuis
plaatsLaren (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl