Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Reis
reis
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 13 t/m donderdag 26 juli 2012    Evangelie van 2012-07-13
 titelLoyolatocht
beschrijving

Pelgrimstocht in Spaans Baskenland

een sportieve voettocht in een prachtig landschap

af en toe stilvallen bij de wijdse landschappen

samen bidden en vieren

van 13 tot 26 juli 2012

voor pelgrims tussen 20 en 50 jaar

Elk jaar trekken we tijdens de zomer, met een groep pelgrims van 20 tot 50 jaar, op tocht. Van 13 tot 26 juli 2012 stappen we van Loyola, in Spaans Baskenland, naar Javier in Navarra. Op deze tocht volgen wij ook een innerlijke weg, en laten ons hierbij leiden door de lichtbakens die Ignatius van Loyola, een pelgrim uit vroegere tijden, heeft uitgezet.

Zoek je even op adem te komen, zoek je de zin van het vele dat je meemaakt en jouw plaats in deze wereld, zoek je mensen te ontmoeten die samen met jou ten volle mens willen zijn, zoek je ergens ook het verborgen gelaat van je God, dan is die tocht echt iets voor jou.

Je vindt er het avontuur: een sportieve voettocht in een prachtig landschap, je vindt er de oprechte vriendschap van mensen die een stukje leven met je delen, je ontdekt je eigen diepte en je vindt de ruimte en de tijd om in te gaan op wat je bezig houdt; je verwerft er inzicht om de goede keuzes te maken en je krijgt wellicht ook smaak in Gods woord en in de stille kracht van het gebed. Ten volle ondergedompeld in de natuur, voel je je herboren worden en krijg je nieuwe grond onder de voeten. Daarmee kun je dan weer verder.

Aantal deelnemers: 35

Prijs: 450 euro (alles inbegrepen)

info

09 / 226 52 26
info@oudeabdij.be
www.oudeabdij.be

organisatieOude Abdij Drongen
locatieSpaans Baskenland
plaatsBaskenland (Spanje)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl