Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 13 juli 2012    Evangelie van 2012-07-13
begintijd19:00 uur
eindtijd23:30 uur
 titelSpaans-Nederlandse jongerenavond
beschrijving

Het is al weer bijna een jaar geleden dat we in Spanje waren voor de Wereldjongerendagen! Herinner jij je nog de tijd dat we te gast waren in de drie Spaanse dorpen?

Onze Spaanse gastgezinnen en de jongeren uit die streek zijn ons in ieder geval niet vergeten!Van 11 tot en met 15 juli komen ze met een jongerenreis naar Nederland! Ze komen met 3 volle bussen en zullen deze dagen logeren in Cuijk en omgeving.

Natuurlijk kunnen we dit bezoek niet zomaar voorbij laten gaan en daarom hebben we op vrijdag 13 juli een jongerenavond georganiseerd voor Spaanse en Nederlandse jongeren. En natuurlijk zouden we het erg leuk vinden als jij daar ook bij bent. We maken er samen een gezellige WJD-reünie van. En dit feest is precies een jaar voordat we naar de WJD in Rio de Janeiro vertrekken!

Programma

19.00 uur Jongerenviering in de Martinuskerk
20.30 uur Jongerenavond met barbecue en voetbalwedstrijd Nederland - Spanje.
Mgr. Mutsaerts zal de voetbalwedstrijd fluiten!
23.30 uur Afsluiting van de avond met een gezamenlijk avondgebed.

Om deze avond tot een succes te maken zou het leuk zijn als er zoveel mogelijk Nederlandse jongeren aanwezig zijn én als we natuurlijk ook een Nederlands voetbalteam hebben. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Dus geef je snel op door aan te geven dat je aanwezig zult zijn!

Kosten: € 12,50 per persoon, betalen op de avond zelf.

PS Nodig gerust ook andere jongeren uit. Iedereen is welkom!

info
locatieKerkstraat 10
plaatsCuijk (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl