Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 10 juni 2012    Evangelie van 2012-06-10
(Vaderdag (B))
begintijd15:00 uur
 titelEucharistieviering tev zalige priester Poppe
beschrijving

Op zondag 10 juni 2012 om 15.00 uur zal er in de Grafkapel van Moerzeke een plechtige Eucharistieviering worden gehouden die wordt gecelebreerd door mgr. Van Looy.

Zalig priester Poppe
De evangelisatie van Poppe wil het Rijk Gods uitbouwen rond drie grondpijlers van het christendom: de Heer in de Eucharistie, de Moeder Gods en de levensgemeenschap van de Kerk. Dat alles gegrondvest op en overkoepeld door de kracht van Gods Geest.

Het geheim van priesters Poppe zending blijft hetzelfde als het geheim dat Jezus zelf aan zijn apostelen meegaf op het einde van zijn leven:

“Blijft in Mij…Los van Mij kunt gij niets” (Joh. 15,5)

info

www.kerknet.be/bisdomgent

locatiegrafkapel
plaatsMoerzeke (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl