Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 10 juli 2004    Evangelie van 2004-07-10
 titelPriesterwijding Bisdom Brugge
beschrijvingOp zaterdag 10 juli zal Roland Pollet in de Sint-Walburgakerk in Veurne om 15 uur tot priester worden gewijd.

Roland Pollet werd in 1947 geboren te Veurne. Na zijn schooltijd werkte hij van 1965 tot 1991 bij De Post. Intussen - op 24 juni 1984 - werd hij diaken gewijd. Na zijn wijding werd hij benoemd op de Sint-Niklaasparochie i in Veurne en er belast met de pastorale zorg van Onze-Lieve-Vrouw Nieuwstad. Sinds 26 juli 1991 is hij voltijds verbonden aan de federatie Veurne.

In september 2001 trad Roland Pollet in in het Grootseminarie te Brugge.

infoBisdom Brugge
050/33.59.05
bisdom.brugge@kerknet.be
locatieSint-Walburgakerk
plaatsVeurne (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl