Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 15 t/m zondag 17 juni 2012    Evangelie van 2012-06-15
(Heilig Hart van Jezus)
begintijd17:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelGeïnteresseerdenweekend Huis van de Roeping
beschrijving

Van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni 2012 organiseren de Franciscanen, de Clarissen en het Huis van de Roeping samen een Roepingen-weekend: een moment van bezinning, stilte en gesprek samen met anderen die willen stilstaan bij hun roeping.

“Ga d’r maar aan staan!”

Dat is het thema van het eerstvolgende geïnteresseerdenweekend van 15-17 juni a.s., georganiseerd door de zusters en de broeders in Megen in samenwerking met het Huis van de Roeping van de de KNR.

Doelstelling
Dit is niet zomaar een vormingsweekend voor jongeren (en wat ouderen), maar een bezinningsweekend rond de vraag of het leven als zuster of broeder in een religieuze gemeenschap iets voor jou zou kunnen zijn.

info

Zr. Johanna Schuts (Clarissen Megen)
jonaschuts@gmail.com

Zr. Esther van de Vate (Huis van de Roeping)
e.vd.vate@knr.nl

locatieZusters Clarissen, Clarastraat 2
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl