Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 26 mei 2012    Evangelie van 2012-05-26
begintijd12:00 uur
 titelPriesterwijding Bart Beckers
beschrijving

Emeritus hulpbisschop mgr. J. van Burgsteden SSS zal op zaterdag 26 mei diaken Bart Beckers SJ tot priester wijden. Dat gebeurt in de kerk van de H. Franciscus Xaverius (Krijtberg) in Amsterdam. De jezuïet woont op dit moment in de pastorie van de Krijtberg aan het Singel. Hij voltooit dezer dagen zijn studie theologie (master) aan de FKT in Tilburg.

De wijdeling werd geboren in Maastricht, op 24 juni 1965. Tot zijn intrede in de Sociëteit van Jezus, de officiële naam van de jezuïetenorde, was Beckers werkzaam als arts. Vervolgens studeerde hij filosofie in München en theologie (kerkelijk baccalaureaat) in Londen. De nieuwe priester zal werkzaam zijn in de rectoraatskerk van de jezuïeten in Amsterdam, genoemde Krijtberg.

De Eucharistieviering en priesterwijding zijn allereerst voor genodigden. Indien er nog plaatsen over zijn, kunnen geïnteresseerden aanschuiven. De belangstelling is echter groot.

info

www.krijtberg.nl

locatieKrijtberg, Singel 448
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl