Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 3 t/m zondag 5 oktober 2003    Evangelie van 2003-10-03
 titelDirigentenweekend
beschrijvingOp 3, 4 & 5 oktober organiseert ResponZ het negende cursusweekend voor beginnende en gevorderde dirigenten van kinder-, tiener- en jongerenkoren. Het cursusweekend heeft een basisprogramma waarbij stemvorming, inzingen, analyse en repertoire voor de doelgroep ruim aan bod komen. Daarnaast zijn er keuzeworkshops zoals repetitietechniek en slagtechniek. Ook is er gelegenheid voor privé zanglessen.

Er zal in het weekend veel aandacht zijn voor nieuw materiaal, onder meer: “4 met ons” voor kinder- en tienerkoor, “Daar ga ik voor”, “De tijd van je leven” en “Sporen naar God-2” voor jongerenkoor en “Om ontmoeting” voor kinder-, jongeren-, en middenkoor.

Het programma begint vrijdagavond om 19.00 uur en eindigt zondag om 16.30 uur.

infoResponZ, tel (030) 2312663, info@responz.nl of www.responz.nl
locatie
plaatsOverasselt (Gelderland)
postcode66
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl