Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 24 mei 2012    Evangelie van 2012-05-24
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAntoine Bodar - The Big Issue
beschrijving

Het Christendom in Europa: Hulp of last voor de samenleving?

Antoine Bodar komt speciaal voor Katholieke Studenten Utrecht naar Utrecht om met ons te spreken over de plaats van de christen in de maatschappij. Is het christendom in Europa een hulp of een last voor de samenleving? Antoine Bodar is naast priester ook dr in de filosofie.

Het belooft een mooie avond te worden.Iedereen is uitgenodigd, dus neem al je vrienden mee, of je nu gelooft of niet, dit kan voor iedereen een interessante avond worden!

info

ksutrecht.nl

locatieVleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl