Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 29 juli t/m woensdag 1 augustus 2012    Evangelie van 2012-07-29
 titelFietsbedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Voor jongeren die wel van een uitdaging houden, houdt de Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Kevelaer (Amersfoort e.o. en ’t Gooi) deze zomer weer een fietsbedevaart naar Kevelaer. De fietsbedevaart duurt vier dagen: van 29 juli t/m 1 augustus. De organisatie is in handen van Gauthier de Bekker en Henk van Hamersveld. De reis is bedoeld voor jongeren van 15 tot 30 jaar, “maar mocht je iets jonger of ouder zijn is dat natuurlijk geen probleem. Hierover kun je van tevoren even overleggen met de organisatie van de fietsbedevaart of de plaatselijke broedermeester,” zo laten Gauthier en Henk weten.

De kosten voor deelname zijn € 175; opgeven is mogelijk tot maandag 2 juli.

Gauthier en Henk: “Wij zijn ook op Facebook te vinden. Hier kun je het programma vinden en mooie foto’s van voorgaande jaren bekijken. Het adres van onze Facebook-pagina is: facebook.com/BedevaartnaarKevelaer. Mocht je nog vragen hebben dan kan dit via Facebook of via de mail. We zien je op de fiets!”

info

(033) 257 12 58
OLVvanKevelaer@hooglanderveen.net

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl