Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 20 mei 2012    Evangelie van 2012-05-20
 titelAbdijentocht La Trappe
beschrijving

Op Zondag 20 Mei 2012 organiseert ToerclubTilburg 93 (TCT93) voor de 12e maal de Abdijentocht La Trappe. De tocht gaat door het prachtige en gastvrije Brabantse Land.

Ook dit jaar kan er zowel vanuit Abdij Onze Lieve Vrouw Koningshoeve te Berkel-Enschot en vanuit de Achelse Kluis te Belgie een tocht van 65 km en 125 km gefietst worden. Zo hebben ook onze Belgische fietsvrienden de keuze tussen een route van 65 en 125 km. Bij deze tochten wordt er halverwege, net zoals vorig jaar, voor een kleine versnapering gezorgd.

Familietocht
Daarnaast is er een speciale familietocht, voor jong en oud, van 30 kilometer. Hierbij wordt rekening gehouden met gezinnen met kleine kinderen.

Praktisch

  • De routes zijn volledig uitgepijld
  • Route op startlocatie als gps-track verkrijgbaar
  • Ruime parkeergelegendheid
  • Start van 8:00 - 12:00 uur
  • Sluitingstijd Abdij Koningshoeve 17:00 uur
  • Sluitingstijd Achelse Kluis 16:00 uur

info

www.tct93.nl/abdijentocht

locatieAbdij Onze Lieve Vrouw Koningshoeve, Eindhovenseweg 3
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl