Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 5 t/m zaterdag 10 juli 2004    Evangelie van 2004-07-05
 titelTentenkamp bij Hoegaarden
beschrijvingVan maandag 5 tot zaterdag 10 juli vindt het jaarlijkse Tentenkamp voor Jongeren plaats, een initiatief van de Interdiocesane Jeugddienst, afdeling vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen. Ditmaal worden de tenten opgeslagen in en rond het Sint-Janscollege, Waversesteenweg 1 in Meldert, bij Hoegaarden.

“Goed bezig!?” luidt het centrale thema waarrond dit kamp - vanuit christelijke inspiratie - is opgebouwd. Een honderdtal jongeren van 16 tot 25 jaar zullen er samen met tientallen begeleiders een week lang deelnemen aan tal van praatgroepen en aan allerlei praktische en actiegerichte leefgroepen. Gespreksthema’s die daarbij aan bod komen: is er méér dan die eeuwigdurende prestatiedwang? Moet je echt altijd het nieuwste van het laatste nieuwe hebben om ‘mee’ te zijn? Waar ben je zoal mee bezig in je leven? Sta je ook wel eens stil bij datgene waar de rest van de wereld mee bezig is? Ben je ook begaan met de levenskwaliteit van andere mensen, veraf en dichtbij? Kies je voor een bewust, rechtvaardig en gezond leven?

Het programma biedt ook een survivalspel, improvisatietheater en een slotfuif.
(bron: www.rknieuws.net)

infojpt.verzetje.be/activiteiten/tk
locatieSint-Janscollege, Waversesteenweg 1
plaatsMeldert (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl