Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 19 mei 2012    Evangelie van 2012-05-19
begintijd10:00 uur
eindtijd20:00 uur
 titelKISI-dag Noord-Holland
beschrijving

Na een spectaculair optreden op de Familiedag van het Bisdom Haarlem-Amsterdam op 29 oktober 2011, werd een begin gemaakt met een geheel eigen KISI-groep in Noord-Holland. In januari werd voor het eerst een KISI-kamp georganiseerd, met meer dan 35 kinderen. Als resultaat werd op 5 januari van dit jaar de sprankelende Musical ‘De Hemel Op Stelten’ uitgevoerd in de grote kapel van het diocesaan heiligdom te Heiloo.

Op 19 mei is het zover! Op die dag vieren we een KISI-dag, dit maal in de DionysiusParochie te Heerhugowaard. Het wordt een mooie dag. We oefenen en zingen onder leiding van Sanne van der Spek van Kisi-Nederland.

Naast het gezellig samenzijn, zal in de eucharistieviering van de parochie ’s avonds worden gezongen door de KISI’s (jullie dus!). Mgr. Hendriks, hulpbisschop van bisdom Haarlem-Amsterdam zal celebreren. Hierdoor kan iedereen kennismaken met de enthousiaste kinderen en tieners.

Ben je tussen de 6 en 16 jaar oud, mis dit dan niet! Meld je aan op www.hoeksteen.org en beleef deze fantastische dag vol dans, muziek en plezier.

  • Lokatie: Dionysius Parochie Middenweg 248 te Heerhugowaard
  • Aanvang: 10.00 uur
  • Er wordt gezorgd voor het avondeten. Wel graag zelf de lunch meenemen
  • Om 19.00 uur wordt de Eucharistie gezongen door de KISI’s
  • Om 20.00 uur is de dag afgelopen, en kan iedereen opgehaald worden
  • Opgave is vereist voor deelname
  • De dag kost € 15
    Dit bedrag kan worden overgemaakt, of online via Ideal worden voldaan. Na betaling is de inschrijving definitief

info

www.hoeksteen.org

www.kisi.nl

locatieSt. Dionysiusparochie, Middenweg 248
plaatsHeerhugowaard (Noord-Holland)
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl