Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Den Haag

RKJ Den Haag

E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 25 april 2012    Evangelie van 2012-04-25
begintijd18:15 uur
 titelThema-avond - Lets make love
beschrijving

Woensdag 25 april 2012 organiseert RKJ Den Haag weer een interessante thema avond. Deze keer luid de thema “Let’s make love” 

Over seksualiteit wordt veel gesproken, zowel binnen als buiten de kerk, en vaak weinig positief...

Zijn er ook goede dingen over seksualiteit te zeggen? Welke rol speelt het in jouw leven? En weet je hoe de Kerk er echt over denkt? Aan de hand van ‘theology of the body’ van de vorige paus hopen we te ontdekken welke fundamentele betekenis seksualiteit heeft in ons leven. En we gaan in discussie met elkaar, want over dit onderwerp valt veel te zeggen!

Dus zorg dat jij en je vrienden deze deze thema avond niet missen. We beginnen weer de avond met een mis om 18:15 in de Martha kerk, hierna gaan we lekker genieten van het eten bereid voor het eerste keer door een dame... namelijk Saugnella Jakoba... spannend he? Vervolgens behandelen we de thema om als slot lekker met elkaar verder te borrelen onder de genot van wat hapjes en fris.

info

rkjdenhaag@hotmail.com
secretariaat@willibrordparochie.net

organisatieRKJ Den Haag
locatieAgneskerk, Beeklaan 188
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl