Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 15 april 2012    Evangelie van 2012-04-15
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen)
 titelJubileumconcert Petra Veenswijk
beschrijving

Op 1 maart 2012 was Petra Veenswijk 25 jaar in dienst als organiste van de Maria van Jessekerk te Delft. Dit heuglijke feit wordt gevierd op zondag 15 april. Die dag zal tijdens de Eucharistieviering van 10.30u de Messe Solemnelle van Louis Vierne worden gezongen.

Op diezelfde dag zal Petra Veenswijk om 15.00u een concert verzorgen, waarin o.a. de gehele Symphonie V (opus 42), van Charles Widor zal worden uitgevoerd. Na afloop van dit concert is er gelegenheid om Petra Veenswijk te feliciteren.

info
locatieMaria van Jessekerk
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl